Wednesday, 20 January 2016

Sila Tebus

{UPDATE}

Assalamualaikum & Hello,

Kalia nak ucapkan tahniah sekali lagi kepada pemenang #SiapaAku SEGMEN 2015 Kalia. Yang tak menang tu jangan risau, jangan gundah gulana sebab ramai juga blogger lain yang buat segmen/giveaway. Join lah! Tak rugi pun. Mana tahu rezeki korang kat sana. Good luck untuk yang sudah join!

Okay actually nak bagitahu sekarang ni baru 9/18 orang yang sudah tebus hadiah. Yang selebihnya tu mana? Harap dapat tebus dan beri details secepat mungkin. Hari ini hari terakhir. Esok tak dapat nak layan dah siapa yang baru nak tebus tu sebab outstation. So maaf sangat-sangat! Jadi memang tak akan dapat nak uruskan dah check email, post barang. 

Untuk yang sudah tebus, jangan risau. Barang akan sampai juga minggu ni. Even oustation akan ada orang tolong post barang tersebut. Oh oh oh #SiapaKalia still in draft huhuhu in shaa Allah aku post. Sorry lagi weh! Busy otak serabut. Xoxo 

2 comments :

_numigx said...

yeayyyy tak sabar nak tau siapa kakak kalia ni.. hihihihihi XD

Izyan said...

kak kalia i dah email you on 31 jan haritu. sorry for the late email. sebab stay asrama tak tau apa-2.

Copyright © January 25, 2015 Kalia Official. All Rights Reserved.